Bag om bloggen


Medieliv er en blog om vilkårene for moderne journalistik med alt hvad det indebærer af Facebook-algoritme-lede, Twitter-overfladiskhed, viralitet som et nyhedskriterium og en hverdag i holder-fast-i-skrivebordet-for-ikke-at-blive-blæst-væk-tempo.

På medieliv stopper jeg op og ser nærmere på udfordringerne, mulighederne og de smukke medieøjeblikke.

Min baggrund
Jeg udlever medielivet som digital chef hos TV MIDTVEST. Tidligere har jeg været social medie redaktør knap tre år hos metroxpress, og arbejdet som journalist hos Tv2.dk og Ekstra Bladet. Jeg blev færdiguddannet som journalist ved DMJX i 2013. Før det arbejdede jeg med musikjournalistik og underholdning til de unge, kræsne målgrupper hos SBS, Aller Media og Chili Group.

Som en naturlig del af mit arbejde underviser jeg i social medie journalistik og holder ofte oplæg om emner som dialog på sociale medier og mediers udfordringer på Facebook.

Du er altid velkommen til at kontakte mig
Fang mig på Twitter.com/nadianikolajeva og/eller smid mig en mail på nadianikolajeva ‘at’ gmail.com.