De tre nyhedsbreve jeg faktisk får læst

Nyhedsbreve er det nye sort. Hvis man finder det helt rigtige nyhedsbrev, hvor man stoler på mediet, der kuraterer, er det lidt af en genvej til det gode overblik. Jeg mener, det giver bedst mening med nyhedsbreve om morgenen. Men her er morgen, eftermiddag og sen eftermiddag.

Quartz Daily Brief. Mit morgenritual indeholder: Aeropress-kaffe, Politiken, MX og et hurtigt blik på Quartz-nyhedsbrevet. Det smarte er, at du indstiller din tidszone, så du får nyhedsbrevet om morgenen. Quartz har et kompakt og effektivt nyhedsoverblik med lidt ekstra virale godbidder, dagligt nyheds-haikudigt og en lun tone. Skal det være lidt mere kækt, er Daily Pnut også ret fint. 

Need To Know af American Press Institute. Et af de nyhedsbreve i min indbakke, der leverer varen hver dag. Du får et overblik, nyttige guides og masser af perspektiv på journalistiske tendenser. Det handler ofte om sociale medier. Så skriv dig op med det samme og se, om du ikke bliver ligeså glad for det, som jeg er.  (Og tak til Limboland.dk for at have gjort mig opmærksom på det her – læs eventuelt deres fine anbefalinger her)

Zetland Helikopter. Jeg har en dyster indrømmelse. Jeg får ikke læst alle Zetlands artikler, selv om jeg er (OMG) betalende medlem. Men det daglige nyhedsbrev får jeg alligevel skimmet, fordi holdet bag er så gode til at forklare dagens sager, når det udkommer ved 19-tiden. Selv det tørreste politiske stof gøres fordøjeligt, og de finder gode links til internationale begivenheder. Nyhedsbrevet er lige nu gratis for alle. Så prøv det da.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *